Kan I forstå mig ?

Klik på billederne for at læse hæfterne (de kan også downloades eller printes).
I rækkefølge er her Sofies bog, forældre- og lærervejledningen.

Sofie skrev som 11 årig en bog til sine klassekammerater. Dengang arbejdede jeg sammen med aut. psykolog Bo Hejlskov i Videnscenter for Autisme. Jeg viste min leder Charlotte Holmer Jørgensen det lille manuskript - og Charlotte syntes så godt om det, at hun søgte undervisningsministeriet om støtte til udgivelsen. Det var undervisningsministeriet med på - de kaldte Sofies lille bog for anerkendelsesværdig :-) 
Charlotte bad Bo og mig om at skrive vejledninger til bogen, én til forældre og én til lærere.  Bøgerne er blevet efterspurgt igen i forbindelse med den øgede inklusion. 

Sofies lille bog er også udgivet på engelsk - se under links :-)